Πώς να προσδιορίσετε το μέγεθος ενός δαχτυλιδιού στο Aliexpress και να αγοράσετε το σωστό κόσμημα

Το Aliexpress είναι μια διεθνής διαδικτυακή αγορά γνωστή για τις χαμηλές τιμές σε προϊόντα διαφόρων κατηγοριών. Αυτό περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δαχτυλιδιών, κοσμημάτων και αληθινών κοσμημάτων. Η κύρια πρόκληση που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι αγοραστές είναι πώς να προσδιορίσουν το μέγεθος ενός δαχτυλιδιού στο Aliexpress.
Ποια είναι τα μεγέθη δαχτυλιδιών στο Aliexpress και πώς να επιλέξετε
Δεδομένου του γεγονότος ότι οι άνθρωποι αγοράζουν από όλο τον κόσμο στην Aliexpress, το πλέγμα μεγέθους μπορεί να αντιστοιχεί σε περιφερειακά πρότυπα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών.
Στη Ρωσία, το μέγεθος δαχτυλιδιού είναι η διάμετρος της εσωτερικής περιφέρειας, η οποία μετράται σε χιλιοστά.
Στις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχουν διάφορα πρότυπα. Η πιο συνηθισμένη περιλαμβάνει τη μέτρηση του μήκους της εσωτερικής περιφέρειας σε χιλιοστά, η τιμή της οποίας είναι το μέγεθος του δακτυλίου. Είναι πολύ απλό να υπολογιστεί από τη ρωσική με την εφαρμογή ενός μαθηματικού τύπου: η περιφέρεια ισούται με το γινόμενο του π (3,14) επί τη διάμετρο.
Το αγγλικό πρότυπο είναι μια ξεχωριστή κατηγορία και χρησιμοποιούνται γράμματα για τη σήμανση, καθένα από τα οποία αντιστοιχεί στο μέγεθος του δακτυλίου σε ίντσες. Για να βρεθεί το ρωσικό μέγεθος, η εσωτερική διάμετρος πολλαπλασιάζεται επί 2,5 και στη συνέχεια αφαιρείται το 28,75 από το αποτέλεσμα. Το γράμμα Α ισούται με 1, το Β ισούται με 2 και ούτω καθεξής μέχρι το τέλος του αλφαβήτου, οπότε Ζ = 26.
Το αμερικανικό μέγεθος υπολογίζεται σύμφωνα με τον τύπο: Τα ρωσικά πολλαπλασιάζονται με 1,2 και αφαιρούνται με 13,8, και στη συνέχεια στρογγυλοποιούνται προς τα πάνω. Στην πραγματικότητα, ο πίνακας διαστάσεων κάθε πωλητή μπορεί να διαφέρει, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις χρησιμοποιείται η αμερικανική σήμανση. Εάν το προϊόν δεν συνοδεύεται από λεπτομερή εξήγηση και δεν είστε σίγουροι πώς να βρείτε το μέγεθος του δαχτυλιδιού στο Aliexpress, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα που παρέχεται.
Πώς να γνωρίζετε το μέγεθος του δαχτυλιδιού σας όταν αποφασίζετε να αγοράσετε ένα δαχτυλίδι από το Aliexpress
Είναι σημαντικό να μάθετε το ακριβές μέγεθος του δακτύλου σας. Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να το κάνετε αυτό. Το πιο εύκολο και αποτελεσματικό για ένα 100% αποτέλεσμα – πηγαίνετε σε ένα κοσμηματοπωλείο και ζητήστε από τον πωλητή να προσδιορίσει το μέγεθος με ένα ειδικό εργαλείο. Εάν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, υπάρχουν άλλοι τρόποι για να μάθετε το μέγεθος του δαχτυλιδιού μόνοι σας για να το αγοράσετε στο Aliexpress:
Πάρτε ένα κορδόνι ή μια λωρίδα χαρτί, τυλίξτε το γύρω από το δάχτυλό σας έτσι ώστε να εφαρμόζει καλά αλλά να μην πιέζει. Χρησιμοποιήστε ένα μαρκαδόρο για να επισημάνετε ένα σημείο ή να κόψετε την περίσσεια. Μετρήστε την προκύπτουσα τομή με ένα χάρακα. Εάν η τιμή είναι μεταξύ δύο μεγεθών, θα πρέπει να επιλέξετε το μεγαλύτερο,
η πιο χρονοβόρα και ακριβής μέθοδος – στρίψτε μια χοντρή κλωστή γύρω από το δάχτυλό σας αρκετές φορές και, στη συνέχεια, κόψτε την στη διασταύρωση. Μετρήστε το μήκος του τεντώματος, πολλαπλασιάστε επί 3,14 και επιλέξτε το σωστό μέγεθος.
Για να αγοράσετε ένα δαχτυλίδι από το Aliexpress, απλά επιλέξτε το σωστό μέγεθος από τη σελίδα του προϊόντος και δώστε την παραγγελία σας. Εάν λείπει ο πίνακας μεγεθών και η περιοχή στην περιγραφή δεν αναφέρεται, συνιστάται να γράψετε στον πωλητή και να διευκρινίσετε για να αποφύγετε προβλήματα. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τα σχόλια αν θέλετε. Αν και ελλείψει σημαντικών παραμέτρων, είναι προτιμότερο να μην εμπιστεύεστε τέτοια καταστήματα και να προσπαθήσετε να αναζητήσετε ένα παρόμοιο δαχτυλίδι από άλλους εμπόρους στην ιστοσελίδα.
Προσέξτε τα διαιρούμενα μοντέλα, ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε ένα μέγεθος και οι κατά προσέγγιση προδιαγραφές δίνονται συνήθως στην περιγραφή του προϊόντος, ώστε να είναι εύκολο να το χωρέσετε ή να το επεκτείνετε αργότερα.
Να είστε πάντα προετοιμασμένοι ότι θα φτάσει το λάθος δαχτυλίδι, καθώς η επιλογή του μεγέθους του δαχτυλιδιού στο Aliexpress δεν αποτελεί εγγύηση ότι δεν θα πέσετε θύμα ενός αδίστακτου πωλητή. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ανοίξετε μια διαφωνία και να πάρετε πίσω τα χρήματά σας. Αλλά είναι προτιμότερο να το σκεφτείτε δύο φορές πριν αγοράσετε ένα ακριβό κόσμημα και να ελέγξετε διεξοδικά τη φήμη του πωλητή.

Altın Çağ
Add a comment